Moottorin optimointi, Pornainen

Yhteystiedot

Moottorin optimointi, Pornainen

Yhteystiedot

Moottorin optimointi, Pornainen

Yhteystiedot

Enemmän tehoa ja vääntöä, pienempi kulutus!

Ennen puhuttiin ns. moottorin lastuttamisesta, virityslastusta, teholastusta tai lastuvirityksestä, mutta nykyisin käytetäänenemmän termiä moottorin optimointi. Moottoria optimoidessa muutamme mm.polttoaineen painetta, suihkutuksen ajankohtaa ja pituutta, sytytystä, ahtopainetta, momentin rajoitinta, savustusrajoitinta, vääntömomenttia ja nopeusrajoitinta. Näillä muutoksilla nostamme autonne moottorin tehoa ja vääntöä, ja samalla kulutus pienenee! Auton suorituskyky paranee, ohitukset ovat turvallisempia ja auto muuttuu myös mukavammaksi ajaa. Teemme kaikki meidän ohjelmat räätälöitynä juuri sinun autoasi ja sen moottoria varten. Kun haluat lisätietoa juuri sinun autosi optimoinnista, soita ja kysy lisää! Autohuolto Pornainen Oy:n tiimi palvelee mielellään.


Meillä on pohjoismaiden laajin valikoima moottorioptimointeja, niin henkilö kuin pakettiautoihin! Myymme ja asennamme myös huippu laadukkaat Milltek Sport putkistot! Kysy tarvittaessa sijaisautoa moottorioptimoinnin ajaksi. 

Moottorioptimoinnin hyödyt:

  • Tehojen kasvu

  • Väännön kasvu

  • Vähemmän vaihteiden vaihtoa, auto kiihtyy isommallakin vaihteella

  • Kaasun vasteaika on nopeampi

  • Säästöt polttoaineenkuluissa taloudellista ajotapaa noudatettaessa


Kun moottori optimoidaan, kasvavat sen tehot ja väännöt. Tämä tarkoittaa, että vääntöalue muodostuu laajemmaksi, jolloin vaihteita ei tarvitse pienentää saadakseen auton kiihtymään. Muutoksen ansiosta moottorin reagointi nopeutuu ja kaasun vasteaika on nopeampi. On lisäksi arvioitu, että polttoaineen kulutus vähenee noin 10–20 % verran, riippuen mm. ajotavasta ja -ympäristöstä. Toisaalta, jos moottori on ahtamaton, voi säästö jäädä hieman pienemmäksi.


Kuinka paljon tehokkaampi auto on optimoinnin jälkeen?

  • Optimoinnissa asennettava ohjelmisto parantaa auton ajettavuutta ja nostaa moottorin tehoa sekä tekee siitä paremman ilman valmistajan tekemiä kompromisseja. Lisäksi tehdyt muutokset vaikuttavat niin, että normaalissa ajossa polttoaineen kulutus laskee, mutta vääntömomentti ja hevosvoimat lisääntyvät. Ahdettuun bensiinimoottoriin optimoinnin tuoma lisäys on normaalisti 30-75 hv ja 20-40 % korkeampi vääntö. Dieselmoottoreissa muutos on yleisesti noin 25-50 hv lisäys ja 25 % korkeampi vääntö. Ahdetuissa moottoreissa kulutus tippuu normaalisti 10-15 %. Vapaasti hengittävissä moottoreissa optimointi antaa yleensä noin 10 % enemmän hevosvoimia ja 10 % enemmän vääntöä sekä noin 5 % pienemmän kulutuksen.


Milltek Sport putkistolla voidaan viimeistellä autosi ulkonäkö,
ääni ja toivottu lisäteho! Putki voidaan asentaa autoosi meillä!

Mitä moottorin optimointi maksaa?

  • Annamme mielellämme lisätietoa moottorioptimoinnin hinnasta. Perushinta OBDn kautta tehtävälle Optimoinnille on 499 €.

Annamme miellämme lisätietoa moottorin optimoinnista -ja
Milltek Sport putkistoista!

Soita ja kysy lisää tai tule käymään Pornaisten pajallamme!

Yhteystiedot ja sijainti

Yhteystiedot

Autohuolto ja rengaspalvelut

RMR Autohuolto Pornainen Oy
Moreenitie 2
07170 Pornainen

 010 324 6010

huolto@autohuoltopornainen.fi

(Navigaattoriosoite: Järvenpääntie 342 Pornainen.)

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai 08:00 - 16:30

Auton tuonti tai nouto on sovittavissa muihinkin aikoihin, ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.